نه عزیزم!!! اینا همه قدیمی هستن!برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
نوشته اصلی توسط hectorxxa مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...

شایعاتی شده که لیدی گاگا در گرمی اهنگ Bloody Mary رو خواهد خوندبرای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
لیدی گاگا در مصاحبه با مجله V که ماه ایننده ریلیز میشود اصلاعاتی راجع به اجرایش در گرمی گفته وقتی در مورد اجرا از اون سوال شد گفت: "This is a mixed view. This will be the mythical, magical and romantic. I can not reveal all the secrets, as it will be a surprise, but one of the songs that I will do is" Bloody Mary " . This song is amazing, I will bleed and it will not be as easy as it once was "
ویرایش توسط little monster : 02-06-2012 در ساعت 21:06
Dirty pony, I
Can’t wait to hose you down

Lady Gaga V MAGAZINE 2012:
برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
Dirty pony, I
Can’t wait to hose you down

میگه به little monster نگین اینجا چی نوشته ... شرمندهبرای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
نوشته اصلی توسط little monster مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
اگه bloody marry اجرا بشه که میترکونه
من نمیتونم حدس بزنم چی میخواد بپوشه .... ولی شک ندارم که مثل همیشه خاص و جالب میشه
قبل از مراسم گرمی همیشه شرط بندی میشه که طرفداران هر خواننده حدس بزنن که هر کدوم از خواننده ها چه شکلی در مراسم حضور پیدا میکنن ... تاپیک شرط بندی اینجا موجود نیست ولی اگه بود من میگفتم که گاگا
احتمالا مثل گریمی که توی thanksgiving داشت میاد ولی متفاوت تر
ویرایش توسط ladygaga.4ever : 02-06-2012 در ساعت 18:46
آرامش به معنی نداشتن بدبختی و مشکلات روزمره نیست . آرامش زمانیه که توی اوج همه ی گرفتاری ها باشی ولی خدا رو شکر کنی و به سرنوشت ایمان داشته باشی و از صمیم قلب احساس کنی که خوشبختی (لیدی گاگا)

3 فبریه، لیدی گاگا و تیلور کینی در حال ترک کردن یک رستوران در لوس آنجلس!
مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید. مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید. مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.

لیدی گاگا میگوید: بابام اجازه ی کنترل کردن احساسات و درک فشن من رو نداره!
لیدی گاگا میگه باباش، Joe Germanotta اغلب ازش درخواست میکنه که لباس های معمولی بپوشه!
گاگا میگه:
من همیشه در طول روز که روی استیج هستم یه جور به نظر میرسم! بابام هنوز اینطوریه: نمیتونی اینو بپوشی؟ بعضی چیز هارو بابام نمیتونه در مورد من کنترل کنه! من فکر میکنم شما همیشه باید زیبا به نظر برسید. وقتی که من با سلبریتی ها ملاقات میکنم و لباس راحتی پوشیده اند، من همیشه این طوری میشم: چییییی؟ من نمیخوام در مورد دیگران قضاوت کنم، ولی بهتره که همیشه و در همه حال اونا کسی باشن که هستن!

لیدی گاگا رکورد فروش مجله ی ELLE رو شکوند!
لیدی گاگا که اخیرا مجله ی ELLE کاور کرده بوده با به فروش رسیدن این مجله با 13.2 میلیون کپی رکورد قبلی رو که دست بریتنی اسپیرز در سال 2007 با 9.7 میلیون کپی بود، شکوند!

4 فبریه، عکس های لیدی گاگا در Young Women's Conference در Brentwood...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
Bookmarks