نه داداش من پینک فلوید رو ار قبل آماده کردم
فقط مونده ویدیو کلیپ هاشو آپلود کنم
بعد پینک فلوید یه وقفه 4-5 روزه می دم و بعدش مدونا رو می زارم

نه داداش من پینک فلوید رو ار قبل آماده کردم
فقط مونده ویدیو کلیپ هاشو آپلود کنم
بعد پینک فلوید یه وقفه 4-5 روزه می دم و بعدش مدونا رو می زارم
اون چشمه و اون مزخرفات رو پیش خودتون نگه دارید!برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
نوشته اصلی توسط hatebaby مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
تازه من دارم هنر مدونا رو میگم!
به حر حال اون ملکه ی پاپه!

بزودی
ر ابطه ملکه پاپ مدونا با کنترل ذهن

من هم همین طور فکر می کنمبرای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
نوشته اصلی توسط mahyar مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
R.I.P Buddy Rich - Greatest Jazz Drummer Ever

من که خوشم نمیاد ازش

اولا" بگم که من دارم تو این تاپیک نظر می دم چون این تاپیکا آپدیت پذیر هستن و خبری نیستن که آپ نشن
وقتی این مقاله رو خوندم تقربا" مردم از خنده نمی دونم این حرفا رو از کجا در آوردیم یعنی با این صحبتا شما اگر ببینی ی بچه کوچیک روی کاغذ مثلث کشید می گی فرماسو..ن هست
نصف حرفاتون ببخشید می گم ها بی پایه اساس و بی مدرک هست از خط به خطش می شه غلط گرفت یعنی کالا" حرف درستی توش نبود
1. دلیل جدایی بریتنی و جاستین این بود که بریتنی فکر می کرد جاستین با یکی دختره رابطه داره البته جاستین هم گفته بود بریتنی خیانت رو انجام داده زیاد بحث رو باز نمی کنم فقط در این حد بگم که هیچ فیلم مستهجنی از بریتنی تا به امروز منتشر نشده باشه مگه اینکه بریتنی خوشد اونو اختصاصی به شما داده باشه البته شایعش وجود داشته ولی جالبه که اطلاعاتتون فوق العاده غلط هست این شایعه بعد از جدایی بریتنی از همسر دومش کوین منتشر شد که هیچ وقت ثابت نشد نه در سال 2002 (در رساندن شایعه بی اساس هم 3 یا 4 سالی عقبید )
ببخشید تو کدوم ویدئو بریتنی مسائل....به اخرین حد رسیدن یا مسائل پ...رن واردش شدن نه خدایی یدونه اسم ببر تا ما قبول کنیم بریتنی ویدئو های صحنه دار داره و هیچ کدوم اینطور که گفتی نبودن اگر شما به اون ویدئو می گی پو.....پس چند حالت میاد 1. نمی دونی پو...چیه 2. خیلی خیلی افراطی هستی 3.با بریتنی لج هستی
تفسریتون از ویدئو Womanizer که دیگه چی بگم وا وی لا واقعا" بت پوزش بگم چرت و پرت بود بریتنی تو اون ویدئو کی رو تشویق کرد طلاق بگیره ؟؟؟عزیز من از سال 2006 فن استن بریتنی هستم و مو به مو کاراش و حواشی رو دنبال می کنم ولی هیچ من خبری معتبر و حتی نامعتبری راجب آمار طلاق حرفی نزد یعنی کلا" این این شایعه شما از بعضی شایعه های پرز هیلتون هم خنده دار تر بود آمار طلاق زکی....... تشویق به طلاق گرفتن یعنی در کل زرشک کدوم آدم بی شعوری یا اصلا" دهاتی میاد با دیدن یک ویدئو موزیک که مرده در سر کارش با همکارش رابطه داره طلاق بگیره
راستی می شه انواع فساد رو توی ویدئو If u seek amy نام ببری نه نخواستیم 2 تا هم نام ببری کافیه یعنی خدایی من موندم اینا رو از کجا در آوردین نوشتین سر بی کاری بوده!! برای جنجال بوده؟؟ می خواستین بگین بریتنی هم بلده!!! چی بوده من نمی دونم ولی خدایی یک دونه از جملاتتون تا اینجا که گفتم درست نبوده توی اون ویدئو بریتنی تاثیر پاپاراتزی ها و مخفی کردن حقیقت رو نشون داده نه اینکه فساد و از این جور حرفا
بعدشم دوست خوب بریتنی تنها ویدئویی که راجب جاستین داره همون ویدئو Every time هست نه بیشتر و نه کمتر حالا من نمی دونم شما چه طور تونستی ویدئو Radar رو به جاستین ربط بدی من خبر ندارم یعنی اونایی که هیتر بریتنی هم هستن حتی خارجی ها تا به حال همچین تشبیهی نکرد تازه می گی صداشو دوست داری اگر دسوت نداشتی که حتما" می گفتی بریتنی یک هیولاست و خون آشام باسطانی هست البته آفرین می گم به فکر بازت که همچین قدرت تخیل خوبی داری
یعنی اصلا" این نقد و بررسی به قدر درست بود به قدری واقعی بود به قدری مستند بود که من لال شدم وای وای وای برم اصلا" با بریتنی بهم بزنم نه اصلا" برم هیترش بشم اصلا" این مقاله من رو دگرگون کرد حال چی کار کنم ...هه هه ه ه هه ه ههه ...لاقال اگر می خواید نقد کنید نقد به علت کنید نه نقد بی علت
همونطور که گفتم من 6 سالی می شه کارای بریتنی رو دنبال می کنم و سعی خودم رو کردم که تمام جزئیات و حواشی هنری و غیره راجب بریتنی رو از اول حرفش بدونم و خوشبختانه این مقاله به هیچ وجه با واقعیت هماهنگی نداشت واسلام
مارو هم نخندونید
ویرایش توسط Bradley : 02-04-2012 در ساعت 17:12

دادا من ما جیب ما رو نزن lol تاپیک مال زمان تیر کمون شاه هست شما ها که فن هستین باید بنویسین منم فنش نبودم فقط به درخواست یه بنده خدایی نوشتن وگرنه شما برو مقاله متالیکا یا مدونا رو بخون قبول دارم این واقعا چرت و پرت بود میگن نویسنده های بزرگ به کار های قدیم خودشون می خندنlol تو هم جدی نگر و بخند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
Bookmarks