آره...آره واقعا!هر کسی یه علایقی داره دیگه!!برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
نوشته اصلی توسط windgirl مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...

آره...آره واقعا!هر کسی یه علایقی داره دیگه!!برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
نوشته اصلی توسط windgirl مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
LOL : Laughing Out Loud

نه بابا سابقه دوستی ویلمر و دمی ماله پارسال 2 ... 3 هفته بعد از جدایی جو و دمی هست از اون موقع دمی ویلمر رو میشناسه کمبود وجود پدر ویلمر رو که سن بالاست واسه دمی جذاب میکنه تازه قبل از عروسی عکس های بوسه اشون بیرون اومده بود ... بعد هم رفتن این عروسی تیفانی و اینا ... کلا ویلمر آدم عجیبیه !
آخه سابقه ویلمر با دوستی با دخترای جوون طول و درازه از جسیکا البا گرفته تا لیندزنی لوهان ... خلاصه نمیدونم والا قضیه چیه

خب...منم دارم میگم توی جریانای عروسی...خب قبل از عروسی همدیگه رو دیدن دیگه!برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
نوشته اصلی توسط windgirl مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.

برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
نوشته اصلی توسط Smiley_Wizard مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
شما گفتی :
لابد توی جریانای عروسی با هم آشنا شدن...پسره خوشش ازش اومده...دمی هم کسی رو نداشته!اومده با این دوست شده!بعد که فهمیده چه غلطی کرده و هنوز جو رو دوست داره...باهاش به هم زده!!
اولا که عروسی امسال بود و با هم اونجا آشنا نشدن من اینو گفتم ... دوما که با هم بهم نزدن و هنوز دوستن تا الان هیچ مدرکی جز یه جمله توییت دمی که میتونه ربطی هم نداشته باشه مبنی بر جدایی این دو نفر نیست هنوز با هم دوستن اتفاقا دمی چند روز پیش تولد ویلمر رو هم تبریک گفت تو توییتر
سوما که اولین ملاقات ویلمر و دمی امسال نبوده بعد از Rehab نبوده بلکه 6 ماه قبل از اون بوده ... حالا متوجه شدین که منظورم چیه ؟ یه بار نوشته خودتون رو بخونید بعد مال منو میبینید که من دارم تصحیح میکنم حرفاتون رو همین
من ویلمر رو به جو ترجیح می دم
اصلنم دوس ندارم دمی دوباره با جو دوست بشه و ببخشتش
می خوام برای همیشه ازش متنفر باشه چون لیاقتش همینه
My Hand Combined With Music World !!!!
من که فکر نکنم دمی هنوز با ویلمر دوست باشه! درسته که تولدشو تبریک گفته ولی توی جشن تولدش نبوده.وقتی هم که دمی تولدشو توی توییتر تبریک گفت ویلمر جوابشو نداد,در صورتی که جواب همه ی کسایی که بهش تبریک گفته بودنو داده بود!! من فکر می کنم الان فقط با هم دوست معمولین!

بابا چرا میزنی حالا!!!؟؟باشه باشه...فهمیدم!!!برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...

تو رو خدا اکل برید تحقیق کنید بعد حرف بطنید همینجوری از هوا ی چیزی نگید دمی به ویلمر توییت کرد ویلمر هم جواب دمی رو داد دمی گفت امیدوارم ی روز دنیا بفهمه تو چه آدم بزرگی هستی وی تولدت مبارک ویلمر گفت ممنون فرشته ی من قوی بمون .... دلیل اینکه دمی نرفت تولد ویلمر اینه که الان مسگولیت زیاد داره و تو ی شهر نبودن که بره تازه دمی روز سال نو هم نبود با کیلمر چون نیویورک بزنامه داشت ... بهرحال دمی و ویلمز هسچ وقت خیلی با هم اینور اونور نمیرن
من نمیدونستم جوابشو داده چون تا یکی دو روز بعدش چک کردمو دیدم که جواب نداده. یه چیز دیگم اینکه دمی امروز توییت کرده که کی میخواد واسه ی ولنتاین دوست من باشه؟!! نمیشه بخاطر این حرف گفت که با کسی هست یا نه.ولی در کل به نظر میاد تنها باشه! من فقط نظر خودمو میگم.برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
نوشته اصلی توسط windgirl مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
ویرایش توسط marysd : 02-11-2012 در ساعت 00:18
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
Bookmarks