منم موافقم ولی یه برنامه ریزی قبلی داشته باشین تا دسترسی به مبزه کار افراد ساده و راحت باشه جوری نباشه ادم سرگیجه بگیره ..(اگه برنامه ریزی درست باشه چیز بسیار عالی میشه)
منم موافقم ولی یه برنامه ریزی قبلی داشته باشین تا دسترسی به مبزه کار افراد ساده و راحت باشه جوری نباشه ادم سرگیجه بگیره ..(اگه برنامه ریزی درست باشه چیز بسیار عالی میشه)
به نظر منم ایده ی جالبیه....
منم موافقم با این طرح

دقيقا واسه همين برنامه ريزي گفتم كه اين بخش درست شه..برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
نوشته اصلی توسط stellar boy مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
تازگيا يكم شلوغ شده بخش ها و خيلي از تاپيك ها تكراري شده...فكر كنم اين روش مفيد باشه.
البته داخل هر ميز كار بستگي به خود كاربر داره كه چطوري مرتبش كنه.
revolution is coming
2012 - 12 - 21

منم مثل عارفم یکم توضیح بدین مغذم هنگ کرد
Found My Self In WONDERLAND
منظورو از میز کار نفهمیدمبرای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
The world holds two classes of Humanity
*1.Intelligent Human without religion*
*2.Religious Human without intelligence*

ميز كار جايي كه هر كسي پستي ميزاره( تو بخش مربوط به خودش) توي ميز كارش هم ميتونه يه كلكسيوني داشته باشه
خودم امروز اولي رو ميزنم متوجه ميشيد...طي مدت ها تكميلش ميشه كرد.
revolution is coming
2012 - 12 - 21
به نظرم میرسه اگه کسی پست نده عملا میز کار هم به درد نمیخوره.
دوستان من برام سوال پیش اومده که من میز کارمو چه طوری بزنم ؟ کسی پیشنهاد نداره ؟
بیشتر توضیح بده دادابرای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
عزیز این میز کار رو خیلی وقت پیش دوستان توضیح دادن هر کسی یه میز کار داره و پستهایی رو که میده دسته بندی میکنه و تو میز کارش قرار میده حالا اینا ویدئو باشه موزیک باشه گالری عکس باشه . حالا من تو هیچ دسته ای نیستم من یه بخش مستقیم سازی دارم تو قسمت متفرقه میخواستم برای این که میز کار فرمالیته نشه منم یه میز کار درست کنم ولی نمیدونم چه طوری ؟ شاید برای من کاربرد نداشته باشه .برای دیدن تصاویر شما باید عضو سایت باشید...
نوشته اصلی توسط bbehzad مهمان گرامی برای دیدن لینک باید در پرتال ثبت نام نمایید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
Bookmarks